Menu

I-KOOK

i kook sfeerfoto Veenendaal

Persoonlijke aandacht en kwaliteit bij I-KOOK keukens Veenendaal

 

I-KOOK is een jong, dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels. I-KOOK biedt u Duitse kwaliteitskeukens aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast vindt u bij I-KOOK een groot assortiment voordelige apparatuur. Bij het keukenbedrijf staan kwaliteit, goed advies, transparantie en service altijd op nummer één.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier, namelijk met persoonlijke aandacht en transparantie. De keukencoaches helpen u graag bij vinden van een betaalbare keuken die helemaal naar eigen wens is samengesteld. De persoonlijke keukencoach is altijd uw vaste aanspreekpunt en helpt u vanaf het begin tot het eind.

Met jarenlange ervaring in de keukenbranche is I-KOOK Veenendaal in staat u te helpen bij het kijken, kiezen en kopen van de perfecte keuken. I-KOOK Veenendaal is een enthousiast, vakkundig en creatief team dat  altijd denkt in mogelijkheden. Voor inspiratie kunt u het beste naar de I-KOOK winkel op de Woonboulevard Veenendaal gaan. Hier vindt u alles over keukens, keukenapparatuur en natuurlijk de laatste trends. Vraag één van de deskundige keukencoaches gerust om advies, I-KOOK Veenendaal vindt voor ieder budget de perfecte keuken!

 

Groeneveldselaan 35

3902 HA Veenendaal

Telefoon: 0318- 742657

Website: www.i-kook.nl