Overslaan en naar de inhoud gaan
iStock-1218971688-def.jpg

Locatie

Industrieterrein ‘Het Ambacht’
Groeneveldselaan 21-57
3903 AX, Veenendaal

Met de auto naar Woonboulevard Veenendaal

Bereikbaarheid

Woonboulevard Veenendaal is gemakkelijk te bereiken met de auto. U kunt ons vinden aan de Groeneveldselaan 21-57 in Veenendaal. U kunt op alle parkeerplaatsen gratis parkeren. Navigeer via uw telefoon door op de button 'Route' te klikken. Tot snel!

Route
iStock-1224351519-def.jpg

Met het OV naar Woonboulevard Veenendaal

Bereikbaarheid

Komt u met het Openbaar Vervoer? Maak gebruik van de 9292 website om uw reis te plannen. 9292 OV geeft altijd de beste route en houdt rekening met vertragingen of werkzaamheden. Buslijn 87 stopt voor Woonboulevard Veenendaal. Klik op onderstaande button en plan uw reis.

9292 route
shutterstock_1069612100.jpg

Openingstijden

De woonboulevard is geopend van maandag t/m zaterdag en op vrijdagavond is er een koopavond.

Bent u op zoek naar een specifieke winkel? Controleer dan de openingstijden van deze winkel voordat u vertrekt via het winkeloverzicht. De openingstijden kunnen verschillen per winkel.

De laatste zondag van iedere maand is er een koopzondag. De koopzondagen lopen gelijk met de koopzondagen van Winkelstad Veenendaal. Wilt u er zeker van zijn dat er een koopzondag is? Controleer dan de website van Winkelstad Veenendaal. Aan het einde van het jaar is er regelmatig een extra koopzondag.